Alla inlägg under december 2006

Av Olivia - 5 december 2006 12:56

Nu är jag i skolan och har super boring, de andra är på spanska och idrott. Igår var första gågen jag snacka med Jussi sen i helgen, det var kul. =) Just nu sittet jag och letar fakta om England, och jag uppteckete juste att de har satt upp en mysig ljus slinga i datorrummet i skolan *jul mys*. Jag har ont i magen och vill hem!... Oj såg just "Minni" som han kallas :P en ricktig söting han. (hjääälp bitch varning gick förbi :P )Aja nu måste jag typ fortsätta jobba, fuck, fuck, fuck hate school!puss puss obs! jag och Yrsa har en hemlis som vi ska fixa. /Olivia

ANNONS
Av Olivia - 3 december 2006 18:16

Heej alla fina =) Idag har jag startat en egen NetShop! Jag har hetaste kläderna asså, men de är bara ca 20 plagg än så länge men det blir fler det lovar jag! Gå gärna in och kolla!http://www.spreadshirt.net/shop.php?sid=194783Köp gärna något också, då blir jag suuuuuupeeer glad! :D Fast när jag skrev ordet glad kom jag på att min mössa fortfarande är borta, så nu är jag inge glad längre... Men nu ska vi typ käka så byeepuss puss /OliviaFUCK DEN SOM HAR HAFFAT MIN ÄLSKADE MÖSSA!

ANNONS
Av Olivia - 1 december 2006 13:19

Fredagar i skolan är heelt onödiga! Just nu sitter jag och lyssnar på (oj jag och johanna kom just på att båda vi älskar ica crunchy yorgurt/jordgubb flingor!)... nyssnar på Johanna och Anni som sjunger en skitlåt! Johannas mamma är pinsam, Viccy är en komstig tonåring.. Det är det vi har kommit fram till här idag.Här är en rolig sakhttp://www.linerider.comNu ska ja prova den roliga saken, gör det samma du, om du vill ha kul :P puss puss /Olivia

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Olivias blogg med Blogkeen
Följ Olivias blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se