Direktlänk till inlägg 17 oktober 2006

Ska tossiga Anni sättapå Trollkaren eller trollet.

Av Olivia - 17 oktober 2006 22:25

Haha hej. idag har vart en helflummig dag, men nu är jag lite deprimerad eller rättare sagt helt jävla fucking deprimerad! Det var nyss det super sista avsnittet av Joey! :'( And i love Joey! Men åter till den flummiga skoldagen. Jag, Johanna, Anni och Viccy satt och skrev på ett manus som vi har i svenska läxa. Vi satt och pratade om allt emellan himmel och jord som vanligt (hmm skrivr inte till mig inte för de har nåt med skolan att gö men de ba va nu på msn) i allafall så satt vi där och snacka och ja vet inte hur vi kom in på det men Anni sa i alla fall att hon inte visste vem hon gillade mäst av trollkaren eller trollet. :P Då sa Johanna nu är du allt lite TOSSIG :P så jävla kul speciellt när vi va helt flumm och höll på med vårt flummiga manus.. :D (fuck him nu logga han ut också!) Så vi utväcklade det lite och tillslut blev det: Anni är lite tossig hon vet inte vem hon ska sättapå trollkaren eller trollet. :D Jag lovar vi skrattade åt allt den förmiddan.. Aja men nu måste jag sussa annars kommer jag heta Sten imorgon.. *min humor* :D Tja dåpuss puss /Olivia

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olivia - 16 februari 2007 20:47

Jag har ju sicka in Gymnasieansökan nu =) Så här ser den ut: Val 1. Sökt program: TE-DT, Teknikprogrammet, lokal profil Datorteknik Önskemål om inriktning: TEDT, Datorteknik Utbildningsanordnare: Nacka Önskemål om skola: Nacka gymnasium ...

Av Olivia - 16 februari 2007 20:41

Nu ska Yrsa äntligen käka så bon kan gå ut sen :P Seriöst palla äta så här sent.. :P Hihih jag har värkligen ingenting at skriva om.. :P Jag har laddat ner Loose, Nelly Furtados skiva =) Och jag har lärt mig att kanske börja se fram emot att ja ska f...

Av Olivia - 12 februari 2007 18:02

Jag vet att jag inte har skrivigt på evigheter! Men det har varit ganska mycket nu.. säger vi. Man ska välja massa gymnasium och shit, men nu tror jag i alla fall att jag är klar med min gymnasieanmälan, typ i sista sekund, men pappa är så irriterand...

=)

Av Olivia - 20 januari 2007 23:37

Har inte skrivigt på ett tag.. för ja pallade inte.. :P Jag e trött ja orkar inte skriva nu häller xD :P ...

Av Olivia - 5 januari 2007 01:22

Okeej nu är det dags att göra min "men top ten" lista :P It mean fuuuuun! =) Jag börjar nerifrån ;) extraspännande 10. David Backham 9. Aston Kutcher 8. Justin Timberlake 7. Jake Gyllenhaal 6. Alex Rider 5. Heath Ledger (Casanova ffs) 4. Ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Olivias blogg med Blogkeen
Följ Olivias blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se