Direktlänk till inlägg 11 oktober 2006

Ja snart ska man välja gymnasium också..

Av Olivia - 11 oktober 2006 22:22

Jag vet att jag inte har skrivit på evigheter men jag har helt änkelt inte orkat. :P Men nu tänkte jag börja skriva igen. Ja och det här inlägget ska handla om gymnasiet. Jag har några alternativ av vad jag vill läsa för linje, alternativen är: Bygg, Fordon, IT, Hotell resturange eller någon tråkig sam linje på L'estradska. Och nu framstår jag säket som värsta biffen eller något men jag kan försäkra dig om att jag är tjej, liten och jag brukar måla naglarna men jag tycket ändå att bygg och fordon värkar kul. Thats me, jag är lite udda men jag pallar värkligen inge superplugg linje. Ursch! Upptäckte just att jag hade lite smulor av chokladkaka i bhn xD, Jag kan väll inte råför att det ramlar ner smulor i urringningen. Men för att gå tillbaka till gymnasie änmet, just nu lutar det mest åt bygg och IT det värkar mest tilltalande men om jag går IT är det nog svårare att få jobb direkt efter gymnasiet utan att läsa vidare vilket jag vill ha, lat som jag är. Men om någon vecka ska vi få ett häffte i skolan där det står om massa olika linjer och skolor, jag kan ju skriva mer då när jag har lite fakta. För nu håller mina ögona att falla ihop för jag är så trött, så jag ska nog gå och tvätta facet och sussa. :P Så god natt och puss /Olivia

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olivia - 16 februari 2007 20:47

Jag har ju sicka in Gymnasieansökan nu =) Så här ser den ut: Val 1. Sökt program: TE-DT, Teknikprogrammet, lokal profil Datorteknik Önskemål om inriktning: TEDT, Datorteknik Utbildningsanordnare: Nacka Önskemål om skola: Nacka gymnasium ...

Av Olivia - 16 februari 2007 20:41

Nu ska Yrsa äntligen käka så bon kan gå ut sen :P Seriöst palla äta så här sent.. :P Hihih jag har värkligen ingenting at skriva om.. :P Jag har laddat ner Loose, Nelly Furtados skiva =) Och jag har lärt mig att kanske börja se fram emot att ja ska f...

Av Olivia - 12 februari 2007 18:02

Jag vet att jag inte har skrivigt på evigheter! Men det har varit ganska mycket nu.. säger vi. Man ska välja massa gymnasium och shit, men nu tror jag i alla fall att jag är klar med min gymnasieanmälan, typ i sista sekund, men pappa är så irriterand...

=)

Av Olivia - 20 januari 2007 23:37

Har inte skrivigt på ett tag.. för ja pallade inte.. :P Jag e trött ja orkar inte skriva nu häller xD :P ...

Av Olivia - 5 januari 2007 01:22

Okeej nu är det dags att göra min "men top ten" lista :P It mean fuuuuun! =) Jag börjar nerifrån ;) extraspännande 10. David Backham 9. Aston Kutcher 8. Justin Timberlake 7. Jake Gyllenhaal 6. Alex Rider 5. Heath Ledger (Casanova ffs) 4. Ja...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Olivias blogg med Blogkeen
Följ Olivias blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se